Choď na obsah Choď na menu
 


O spoločnosti

 OBČIANSKE ZDRUŽENIE  ZRKADLENIE, O.Z.

Občianske združenie podporuje, pomáha, vzdeláva,  inšpiruje a sprevádza ľudí spájajúcich sa spolupatričnosťou, vyzdvihujúcich jedinečnosť a nenahraditeľnosť každej ľudskej bytosti. Poskytuje zažiť vnútornú symbiózu a vyrovnanosť. S akceptáciou  v spoločných aktivitách  s inými spoznať seba v zmysle:

 

"TELO SA UZDRAVUJE HROU, MYSEĽ SMIECHOM A DUŠA

RADOSŤOU Z PREŽÍVANIA".

 

Prostredníctvom metódy supervízie sa naučíte rozumieť sám sebe a získate  tak nadhľad na problémy každodenného života ich riešením, pretože každý má v rukách kľúč k vlastnému životu. 

S pomocou odborníkov, zážitkovými technikami máte možnosť ovplyvňovať svoju životnú cestu. Počuté si zapamätáte určitý čas, videné dlhší, no to, čo zažijete, nezabudnete. 

 

Občianske združenie Zrkadlenie, o.z. (ďalej len „združenie“) je nepolitické, nezávislé, otvorené, neziskové, dobrovoľné a demokratické združenie, ktoré vzniklo na základe zákona č. 83/1990 Zb. o združovaní občanov.

Názov občianskeho združenia: Zrkadlenie, o.z.

Sídlo združenia:  Banícka 41, 056 01 Gelnica 

Cieľom  združenia:                         

a) realizovať supervíziu a aktivitu pre zmenu, posun, rozvoj, vzťahy, podporu, nastavenie zrkadla toho čo a ako človek koná.  

b) prostredníctvom  supervízie a vzdelávania pôsobiť na rozvoj osobnosti ľudí, ktorí majú záujem rozvíjať svoje profesijné spôsobilosti a osobnostne rásť, ktorí získavajú pocit, že nenachádzajú riešenia pre situácie a zvládanie záťaže,  stagnujú, alebo strácajú motiváciu pre prácu, konanie, vzťahy. 

c) možnosť získania pohľadu na veci „z vonku“, nazerania do vlastného zrkadla prostredníctvom sebareflexie, uchovania si pozitívneho pohľadu na svet okolo seba,  uchovanie či získanie vnútornej pohody a rovnováhy.

d) realizácia svojpomocných skupín ľudí s rovnakým druhom problémov,

e) realizácia búrz na výmenu detského ošatenia, športových potrieb a pod.

f) záujmové činnosti pre deti rodičov zúčastňujúcich sa na vzdelávaní a supervízii, teambuildingové aktivity,

g) vytvárať aktivity pre ľudí, ktorí majú záujem posúvať sa, rásť, odborne, osobnostne, profesijne, ľudsky prostredníctvom supervízie, svojpomocných skupín, teambuildingu. h) zabezpečovať pomoc, poradenstvo a podporu pri riešení problémov, s ktorými si človek nevie pomôcť,

i) aktivity pre efektívne využívanie voľného času,

j) výroba učebných pomôcok.